Βρείτε Ρεφλεξολόγο - Σπουδάστε Ρεφλεξολογία - Βρείτε άλλους Θεραπευτές Ελλάδος (προσεχώς)

 

Ο σκοπός του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, είναι η εξειδικευμένη διδασκαλία της Ρεφλεξολογίας αλλά και η πρόθεσή μας να προσθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι στη γενικότερη παιδεία μας. Μαθαίνοντας την τέχνη της Ρεφλεξολογίας, τις ιδιαίτερες τεχνικές της και μελετώντας το ανθρώπινο σώμα σαν ολότητα, μαθαίνουμε να ενεργοποιούμε τις αυτοθεραπευτικές ικανότητες του οργανισμού και να οδηγήσουμε τη ζωή μας στο επίπεδο ποιότητας, υγείας και ευεξίας, που δικαιωματικά αξίζει σε όλα τα ανθρώπινα πλάσματα.

Στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας διδάσκεται αποκλειστικά η Ρεφλεξολογία σε ένα τμήμα είκοσι το πολύ ατόμων. Με τον τρόπο αυτό επιδιώκουμε και εξασφαλίζουμε την προσωπική επικοινωνία, παρακολούθηση και υποστήριξη κάθε σπουδαστή από την Ευφροσύνη Μάρδα-Στραβελάκη και τους συνεργάτες της.

Η διδασκαλία γίνεται με τη βοήθεια πολυμέσων (Powerpoint, video, computer multimedia και διαδραστικού πίνακα αφής) και το κάθε μάθημα συνοδεύεται από πλήρεις σημειώσεις. Η εκπαίδευση διαρκεί 6 τρίμηνα (δύο χρόνια) και η συνολική διάρκεια των μαθημάτων είναι πάνω από 750 ώρες, εκ των οποίων περισσότερες από 200 ώρες είναι πρακτική εξάσκηση. Έτσι κάθε ρεφλεξολόγος απόφοιτος της σχολής έχει άρτια γνώση και εμπειρία. [Αναλυτικά η ύλη που θα διδαχτείτε. ]